Om oss

Protectors of Sweden började som en mobil app gjord av en verksam polis för att fungera som en trovärdig och användbar informationskälla till Sveriges alla professionella vardagshjältar - våra beskyddare som är yrkesverksamma såsom poliser, tulltjänstemän, ordningsvakter/väktare och även andra aktörer i samhället.

Till alla poliser, både de som är yrkesverksamma och till dem som studerar finns det interna sidor i appen som innehåller information och verktyg som underlättar både det vardagliga arbetet och studierna. Till alla yrkesverksamma inom andra branscher samt allmänheten erbjuder vi allt ifrån nyheter, för att hålla sig uppdaterad, till information om hur man skyddar sig mot brott.

Till en början flätades armbandet Thin Blue Line och såldes till kollegor där responsen var positiv och allt fler kollegor ville stötta projektet med appen genom att köpa armband. Allt eftersom tiden gick blev det en större succé och flera andra yrkesgrupper hörde av sig och ville att vi skulle ta fram egna armband som representerar deras yrke. Då togs armband fram för militären, räddningstjänsten, ambulans, kustbevakning osv. Vi tar kontinuerligt fram nya armband och målet är att vi ska kunna erbjuda ett armband för varje yrkesgrupp.

En vanlig fråga är; ”vem får bära era armband?”

Det är en självklarhet för oss att alla som vill visa sitt stöd till våra vardagshjältar får bära ett av våra armband, de är dessutom riktigt snygga. Man behöver alltså inte vara verksam inom en av yrkeskategorierna, vi har allt ifrån kunder som bär armband för att hedra föräldrar som tjänstgjort till kunder som beställer en modell för att de tycker att just den färgen är snyggast.

Hur visar man sitt stöd genom att köpa ett armband? Vi har insamlingar när kollegor skadar sig i tjänsten och skänker en del av vinsten till välgörande ändamål. Företaget är grundat och drivs av en polis som fortsatt tjänstgör 100%.

Protectors of Sweden är politiskt, religiöst och fackligt oberoende